Teslova 30, 1000 Ljubljana, Slovenija

051/393-802

O družbi Lonček kuhaj d.o.o.

Spoznajte nas!

Vizija

Z lastnim razvojem in angažiranostjo želimo postati nabolj prepoznaven ponudnik zdravega prehranjevanja na lokalni ravni.

Poslanstvo

Gostom omogočiti zdravo prehranjevanje ob vsakem obisku.

Zgodovina

Lonček kuhaj je podjetje, ki je svojo pot začelo leta 2005 z odprtjem interne okrepčevalnice v Tehnološkem parku v Ljubljani. Od tedaj uresničujemo vizijo zdravega ter raznolikega prehranjevanja brez uporabe umetnih dodatkov. Temu poslanstvu sledimo še danes pa naj gre za tradicionalne slovenske jedi ali pa specialitete sodobnih okusov z izbranimi svežimi živili. Trud zaposlenih je poplačan z zadovoljnimi gosti, katerih število se stalno povečuje tudi zato, ker s hrano zadovoljimo obiskovalce s posebnimi željami in potrebami kot so vegetarijanci in alergiki.

Tempo današnjega dne je vedno hitrejši, kar pomeni, da moramo poskrbeti, da bo naše telo napolnjeno z zdravo brez aditivov pripravljeno hrano. Naše podjetje je uspešno prav zaradi tega, saj smo ponosni, da pripravljamo hrano, brez ojačevalcev okusa, aditivov in vedno spoštujemo HACCAP sistem. Obroki so usklajeni s priporočenimi energijskimi in hranilnimi vrednostmi. Pripravljeni obroki so sestavljeni iz priporočenih kombinacij različnih vrst živil iz vseh skupin živil, kar bo ob ustreznem energijskem vnosu zagotovilo zadosten vnos vseh hranil, potrebnih za normalno delovanje organizma. Sestavljeni so iz mesne jedi, priloge in solate ali sadja. Jedi se v mesecu redno zamenjujejo in se prilagajajo letnim časom in priložnostim (pust, martinovo… poletje, jesen, zima).Vedno poskrbimo tudi za ljudi, ki se prehranjujejo vegetarijansko in tudi za tiste, ki so nagnjeni k alergenom.

Poleg osnovne dejavnosti, to je priprave in dostave ter izvajanja prehrane med delovnim časom, skrbimo še za organizacijo prireditev, slovesnosti, praznovanj, poslovnih srečanj (hladno topli bifeji, hladni bifeji…). Za kakovostno dostavo na lokacijo in razdeljevanje hrane uporabljamo najsodobnejše termoporte, posode, ki zagotavljajo higiensko sanitarne in temperaturne standarde.